Az egyéni COACHING alatt egy folyamatot értünk, egy coach és egy coachee között. Abszolút az egyénre és az ő változtatásra választott kihívására fókuszálunk.  Teljesen személyre szabott, rengeteg coachingmódszerrel. Mindenkinek a saját megoldását keressük meg együtt.

Coaching esetén nálam folyamatról beszélünk, mivel több alkalomból áll, és folyamatos belső munkád is lesz vele. Minden együttműködést megelőz egy körülbelül 60 perces beszélgetés, ami ingyenes. Ebben a beszélgetésben megismerjük egymást, megpróbálunk minél inkább rálátni a célodra, és eldöntjük, hogy tudunk-e együtt dolgozni rajta. Ha úgy döntesz, hogy velem akarsz együtt dolgozni, akkor megbeszéljük, hány alkalmat szentelünk annak, hogy a kívánt eredményt el tudd érni. Azt javaslom, hogy a további alkalmak 90 percesek legyenek – talán soknak tűnik, de a tapasztalat azt mutatja, szükség van rá -, és jellemzően 1-2 hét telik el két találkozó között. Amikor pedig eléred a célodat, jöhet az ünneplés! Akkor is, ha közben új célt is meghatároztál, az ugyanis nem csökkenti az előzőnek az értékét, viszont a saját önbecsülésedet fogja növelni. Így hát hajrá! Járj a siker útján!

Coachválasztásod: Nagyon fontos, hogy amikor coachot választasz magad mellé, nézd meg, mennyire tudsz megbízni benne, működik-e a kémia, látod-e, hogy a későbbiekben heteken vagy hónapokon át tudsz vele együtt dolgozni – akár rólam, akár más coachról van szó. Ekkor lényegében kiválasztod a saját edződet, aki majd a munkádban fog segíteni Téged. Készülj egy önismereti utazásra, tele akciótervekkel, amiben felelősséget vállalsz a saját változásodért. Ezt a változást ugyanis Te fogod elérni, az eredmény is a Tiéd lesz. A coachod pedig “rá edz” Téged a sikeredre.

Bizalom: Az egyik legfontosabb dolog a folyamatban a bizalom! Ha velem dolgozol együtt, biztos lehetsz benne, hogy nem mesélem el másoknak, mi történt veled, mi foglalkoztat téged, vagy mi a célod. Sőt, egyáltalán nem mesélek rólad. ICF (International Coaching Federatioin) által akkreditált képzést végeztem, ahol nagyon szigorú etikai kódexet fogalmaztak meg a professzionális támogatás érdekében. Erre a záróvizsga után fel is esküdtem, biztos lehetsz benne, hogy ezt minden körülmények között megtartom.

Hogy Te is a saját sikered útját járd, keress meg a lenti elérhetőségek egyikén, és egyeztessünk időpontot!