A nevem Kriston Krisztina Ágnes, és igazi lifelong learner vagyok. A tanulás, a tudás iránti vágyam minden nap visz előre, és hiszem, hogy minden ember legfőbb célja, hogy egyre jobb és jobb önmagává váljonSzakmai önéletrajzomat itt tudod elolvasni.

Business coachként elsődleges célom, hogy segítsem ügyfeleimet, egyénre szabott módszerekkel, mindenkit a saját útján, saját tempójában kísérve. Életünkben, munkánkban mindig újabb és újabb célokat szeretnénk elérni, amihez az erő már bennünk van, az pedig rajtunk múlik, hogy ezt átültetjük-e cselekedetbe is. Ha  szeretné kideríteni, hogyan tudná leginkább kiaknázni saját erejét és képességeit, vagy úgy látja, kollégájának, beosztottjának van szüksége ebben segítségre, keressen bizalommal, és kérjen ajánlatot business coaching folyamatra. A folyamatokra elsősorban Miskolcon és környékénBudapesten, vagy online tudok lehetőséget biztosítani.

2015-ben közel 14 éves pénzügyi területen szerzett tapasztalattal, és ezen belül több mint 1000 tárgyalási alkalommal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy ideje változtatni. Akkor egyedülálló anyaként végig kellett gondolnom, hogy mi a fontosabb nekem: Örülni az életnek, és ezt megtanítani az iskolát éppen kezdő kisfiamnak, vagy folyamatosan hajtani a minél több fizetésért? Bár a pénz nagyon fontos az életben maradáshoz, én arra jutottam, hogy inkább egy 6 órás munkát keresek, ha kicsit át is kell szabnunk a kereteinket, de a mi boldogságunk ezt megéri. Amint bátorságot gyűjtöttem a változtatáshoz, abban a pillanatban hatalmas támogatást kaptam az élettől, mert Magyarország egyik legnagyobb, legelső üzleti coachinggal foglalkozó cégének vezetőjével ismerkedtem meg, és kiderült, hogy 6 órában keres valakit, aki a cég pénzügyeit és szerződéseit kézben tartaná. Úgy éreztem, minden kezd a helyére kerülni: a hív(at)ásom és a lehetőségeim egymásra találnak. Mivel GYES alatt a Debreceni Egyetem Pszichológia Intézetében tanultam, nagyon örültem, hogy végre olyan emberek közé kerülök, olyan szakma közelében leszek, ami valóban az emberek belső folyamataival, és a megoldásaik megtalálásávalfoglalkozik.

Aktív, tudatos önismereti életet élek 2008 óta, ami sok különböző technika megismerését foglalja magába, így például: mindfulness, meditációs technikák, önismereti tréningek és technikák, imagináció, különböző művészeti ágakban végzett alkotó tevékenységek. Emellett igyekszem kísérletezni minden új technikával amit tanulok, legyen az kommunikációs vagy time management, feladat szervezési készségek, vagy pénzügyi tervezés. Nagyon izgalmasnak találom megfigyelni, melyik milyen hatással van rám, mennyire hasznosak amikor begyakorolom ezeket a technikákat, így tudok hasznos, gyakorlatban is kipróbált módszerekkel segíteni a hatékony, produktív munkavégzésben.