Az égbolt felettünk egy csodálatos hely, amely több ezer éve bűvöli el és inspirálja az embereket. A csillagok, bolyók és csillagképek egyre világosabb utat mutathatnak értő szem számára az életünkben, és belépést jelenthet az égi utak kapuján, a sikereink útjára.

Az asztrozófia egy mélyebb kapcsolat kialakításának eszköze az univerzummal. Amikor megértjük, hogyan járulnak hozzá a csillagok a sorsunkhoz, megtaláljuk azt a belső harmóniát, amelyre szükségünk van a boldogság és siker eléréséhez. Ez a bölcsesség segít megérteni saját egyediségünket és erősségeinket, és felfedezni azt az utat, amely a legnagyobb sikerhez és örömhöz vezet.  Ezek a csillagok és bolygók életünk rajzolataink építőkövei.

A horoszkóp és az asztroszkóp közötti különbség abban rejlik, hogy a horoszkóp által figyelembevett 12 csillagkép mellett külön elemezzük az égbolt születésedkori tágabb képét, beleértve a zeniten áthaladó erődet az akkor és ott jelenlévő képben, valamint az ott lévő többi csillagkép jelentőségét is hozzátesszük az elemzésedhez.

Ez az elemzés azoknak az úttörőknek szól, akik meg akarják találni a saját útjukat, hivatásukat és életcéjukat. Az asztrozófia ebben az esetben segít feltérképezni a saját belső csillagutunkat, ami a hivatás és életcél megtalálása felé vezet.

Ha elindulsz velem ezen az úton, akkor első lépésként kapsz egy személyes, csak rólad szóló teljes elemzést, ami a születésedkor veled érkezett energiákat, irányokat mutatja meg. Mindazokat a veledszületett lehetőségeket és preferenciákat, amik megértést adnak saját működésedhez, megismerést nyújtanak az éned akár még rejtett részeihez is. Ezzel együtt ez az ismeretanyag megmutatja azt is, hogy mi okozza a nehézségeidet bizonyos helyzetekben, vagy miért vannak visszatérő akadályok egy-egy életterületen.

Második lépésként elkészítem a személyes asztroszkópodat kifejezetten a hívatásod szempontjából. Megnézzük, milyen munkaterületek állhatnak közel hozzád, mi a Te sikerutad főbb iránya. Megnézzük, milyen tervet kapsz az Univerzumtól és segít felismerni azokat az ajándékokat és képességeket, amelyek a legjobban kifejezik a lényedet és leginkább hozzájárulhatsz önmagad és a világ fejlődéséhez.

Ezen utazás során az asztrozófia olyan fényt gyújt az életünkben, amelynek segítségével önmagunkat és másokat is jobban megérthetjük. Az égi utak bölcsessége és az asztrozófia összefonódik, hogy megvilágítsa az életünk még rejtett részeit, és irányt mutasson azoknak, akik szeretnének kitörni a hétköznapi életből, és megtalálni saját ragyogó csillagútjukat.

Ha valaha is érezted, hogy az égiek hívása rejlik benned, akkor az asztrozófia az a kulcs lehet, amely felnyitja előtted a saját siker boldogságának ajtaját.